• 1

  • 2

  • 3

  • 4

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η MK Home Services είναι μια ιδιωτική επιχείρηση με έδρα το Κρανίδι Ερμιονίδας. Προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης, επισκευών, ανακαινίσεων και διαχείρισης ακινήτων σε όλη την περιοχή της Ερμιονίδας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες με υψηλά πρότυπα επαγγελματικότητας ώστε να ικανοποιούμε και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες.

Εδώ στην MK Home Services γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, ότι το ακίνητο σας μπορεί να είναι το αποτέλεσμα κόπων μιας ολόκληρης ζωής. Δεσμευόμαστε να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια σε κάθε ανάγκη μικρή ή μεγάλη που έχετε, να παρέχουμε έγκαιρη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε χαμηλές τιμές, με σεβασμό στα χρήματα που διαθέτετε.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην φράση "παίρνεις εμάς και ξεμπερδεύεις". Ότι σας απασχολεί όσον αφορά το ακίνητο σας, εμείς θα σας καθοδηγήσουμε, θα σας υποστηρίξουμε σε ότι γραφειοκρατικές διαδικασίες χρειάζονται,  θα αναζητήσουμε για εσάς  την λύση που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες και θα επιλύσουμε για εσάς προβλήματα νομικής ή τεχνικής φύσεως που αφορούν το ακίνητο σας.

Προσφέρουμε 24 ώρη εξυπηρέτηση, όταν μας έχετε ανάγκη θα είμαστε εκεί να σας βοηθήσουμε.